Efteling 

Nieuwe opnames voor tv-programma “Op een Dag”

In de Efteling worden de komende tijd nieuwe opnames gemaakt voor het Omroep Brabant tv-programma ‘Op een Dag’. In dit programma ontmoet je ‘gewone’ Efteling bezoekers met een bijzonder verhaal. De presentatie is in handen van Jelle Amersfoort. Bij de laatste serie uit 2013 presenteerde hij ook het programma.

De nieuwe serie zal na vier jaar afwezigheid dit najaar weer op televisie te zien zijn bij Omroep Brabant. Presentator Jelle Amersfoort gaat op zoek naar verhalen van mensen met de sprookjesachtige omgeving van de Efteling als decor. Dit kan gaan over liefde, geluk en verdriet. Kortom alles wat het leven bijzonder maakt. Wanneer de uitzendingen precies zijn is nog niet bekend.

Jelle Amersfoort (11 januari 1980) is binnen de Efteling ook bekend als zanger tijdens het Negen Pleinen Festijn op het Carnaval Festivalplein. Voor de Efteling zingt hij ook de liedjes in bij de afleveringen van Jokie en Jet. Buiten de Efteling is Amersfoort ook actief als musicus, componist, televisiepresentator en stemacteur. Zo is Jelle ook de stem van Bob in de tv serie Bob de Bouwer.

Lees ook:  Efteling introduceert Shuttle Service naar vakantieparken
Reacties

Related posts