Efteling 

Nieuwe informatieborden in de Pagode

Sinds deze week zijn er in de Pagode nieuwe informatieborden geplaatst. De bezoekers op hoogte met vragen over de wereld van de Efteling kunnen hierop kijken. Van alle Efteling eye-catchers staat er een foto met beknopte informatie op het bord.

Bij alle borden staat de nieuwe attractie Symbolica in het midden. Hier staat bij dat het dak 800 zonnepanelen telt en de rit zeven minuten duurt. Bij een luchtfoto van Baron 1898 staat vermeld dat in de attractie 432.000 kg staal is verwerkt en het hoogste punt van dertig meter is.

Bij de Gondoletta staat dat je met 2,7 kilometer per uur vaart en dat de vaart twintig minuten duurt. Ook staat er op een bord dat de stoomtrein met 3,5 kilometer per uur rondrijdt. Ook wordt er vermeld dat de trein echt op kolen rijdt

Lees ook:  Efteling introduceert Shuttle Service naar vakantieparken

Er zijn meerdere attracties van de Efteling vermeld op deze borden. In totaal hangen er zes informatieborden in de Pagode. Per bord staan er drie attracties op. De middelste attractie op de borden is steeds Symbolica. Beijk de foto’s hieronder voor alle borden.

 

Reacties

Related posts