Efteling 

Nieuwe borden voor de wachtrijen

Vandaag is de start van het nieuwe pretparkenseizoen. De Efteling heeft dat samen met het nieuwe rookbeleid aangepakt om alle informatieborden van de attracties te vernieuwen. Deze borden staan meestal naast het begin van de wachtrij.

Naast de naam van de attractie met een korte omschrijving staat met symbolen aangegeven wat niet is toegestaan in de attractie en waarschuwingssymbolen met wat je kan verwachten. Zo staat bij bijna elke attractie dat selfie-sticks en camera’s niet zijn toegestaan. Ook staat nu overal duidelijk aangegeven dat roken niet is toegestaan.

In het park worden twee verschillende soorten borden gebruikt. Er zijn grote schilden waar tegenwoordig ook het attractienummer op staat die correspondeert met het nummer op de plattegrond. De meeste van deze borden hebben ook een schermpje met de actuele wachttijd. Voor de kleinere attracties hangen bij de wachtrijen kleinere bordjes met enkel de waarschuwingen en wat niet is toegestaan. Opmerkelijk hierbij is dat Carnaval Festival als grote attractie een klein informatiebord heeft.

Lees ook:  Foto's: ZZF Rally weer gestart vanuit de Efteling

Bekijk alle nieuwe borden op plaetjesmakers.nl.

Reacties

Related posts