Nieuw: vegan foodtruck bij Baron 1898

      Geen reacties op Nieuw: vegan foodtruck bij Baron 1898

De Efteling breidt het horeca-assortiment deze zomer verder uit. Op het plein bij Baron 1898 is een vegan foodtruck verschenen die diverse vegan snacks serveert. De foodtruck moet ervoor zorgen dat het aanbod van horeca verder uitgebreidt wordt in de omgeving Ruigrijk.

De foodtruck is lichtelijk gethematiseerd naar Baron 1898. Het horecapunt heeft enkele borden uitgevoerd in het thema van Baron 1898 waar de naam ‘Vegan 1898’ op te lezen is. Het bekende symbool van Baron 1898 is vervangen door een wortel en een prei. Tevens zijn er enkele menukaarten te vinden die ook in Baronthema zijn gestoken.

Het aanbod bestaat uit een vegan Kapsalon, een broodje vegan kroket en een portie vegan balletjes. Daarnaast kunnen er diverse dranken worden gekocht bij het horecapunt.

Een woordvoerster van de Efteling laat aan Eftelingsestraat.nl weten dat de nieuwe foodtruck in ieder geval tijdens de zomermaanden juli en augustus aanwezig is. De foodtruck is te vinden op het plein bij de tunnelschacht van Baron 1898, op de locatie waar voorheen de Yoghurt Bar te vinden was.

Reacties