Efteling 

Nieuw hamburger verkooppunt in Ruigrijk

In de Efteling zijn bouwvakkers weer druk bezig met het bouwen van een nieuw horecapuntje. Dit maal zijn ze in Ruigrijk een nieuw verkooppunt aan het bouwen om hamburgers te slijten aan hongerige gasten. Eerder was op deze plek altijd een klein tijdelijk hamburger-verkooppunt te vinden.

Het geheel is een stuk degelijker afgewerkt dan het vorige hamburg-stalletje. De thematisering is gelijkend met het tegenoverliggende horecacomplex Station de Oost. Hoewel het nieuwe horecapuntje een stuk beter is afgewerkt dan het vorige verkooppuntje lijkt het erop dat dit ook maar een tijdelijk gebouw is voor de zomermaanden, maar dat tijdelijk een ruim begrip is binnen de Efteling wordt wel duidelijk als we kijken naar de ‘tijdelijke’ horeca De Vrolijke Noot op het Dwarrelplein.

Lees ook:  Foto's: werkzaamheden in het Volk van Laaf

De opening van het nieuwe horecapunt en het aangeboden assortiment is momenteel nog niet bekend. Aangezien bouwvakkers zelfs op zondag aan het werk zijn om het af te krijgen, lijkt het erop dat de Efteling het snel wil openen.

Reacties

Related posts