Efteling Efteling Resorts 

Met nieuw ‘Bosrijk-treintje’ naar het Loonsche Land?

De bouw van vakantiepark het Loonsche Land is bijna afgerond en de opening komt in zicht. Om gasten van Het Loonsche Land een wandeling van 20 minuten naar de ingang van de Efteling te besparen zal het ‘Bosrijk-treintje’ ook rijden naar het nieuwe vakantiepark, dit heeft de Efteling onlangs aan ons bevestigd.
Ook zal binnenkort het treintje vervangen worden voor een elektrische variant waar de Efteling helaas nog niet op in wil gaan bij het navragen.

Speciaal voor het nieuwe vakantiepark ‘Het Loonsche Land’ is een nieuw wandelpad aangelegd dat door een klein bos vanaf het vakantiepark aansluit op het wandelpad naar Bosrijk. Vanaf de ingang van het nieuwe vakantiepark is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Huis van de Vijf Zintuigen, de ingang van de Efteling.

Het treintje wat naar Bosrijk rijdt is ook bekend als het Dotto-treintje. Het dieseltreintje is 17 jaar geleden door de Efteling aangeschaft en reed in het begin vooral voor grote bedrijfsevenementen. Met de komst van Bosrijk rijdt het treintje ’s morgens en ’s avonds een pendeldienst tussen Bosrijk en het attractiepark. Hier komt nu ook vakantiepark het Loonsche Land bij.

Lees ook:  Symbolica spaaractie inclusief nieuwe app

Het nieuwe vakantiepark opent komende maand de deuren voor de eerste gasten. Het nieuwe vakantiepark telt duizend bedden, verdeeld over themakamers, hutten en een hotel. Abonnementshouders van de Efteling konden zich opgeven voor een speciale kijkdag in het Loonsche Land. Zij mogen al op zondag 28 mei een aantal hutten en het nieuwe hotel bezichtigen.

Reacties

Related posts