Efteling Symbolica 

Live: Eerste beplanting op torens Symbolica

Deze week verschenen de eerste planten die langs de torens van Symbolica moeten gaan groeien. Hiermee krijgt het Paleis der Fantasie een groene en natuurlijke uitstraling. Ook zijn deze week de zonnepanelen klaargezet op het dak van Symbolica.

Tekst gaat verder onder de foto.

Voorbeeld van hoe Symbolica eruit komt te zien.

Met het plaatsten van deze planten en binnenkort ook de aanleg van de daktuin boven op het Paleis wordt het een natuurlijk geheel. Boven op Symbolica zullen 800 m2 sedum, ook wel vetkruid genoemd, als dakbegroeiing aangelegd worden. Dit komt naast de circa 800 zonnepanelen op dit dak. Deze gethematiseerde daktuin zal de allure van het Paleis der Fantasie benadrukken.

Tekst gaat verder onder de foto.

De dozen met zonnepanelen staan al klaar op het dak

Symbolica wordt gekenmerkt door interactieve en verschillende routes, universele fantasiethema’s en verwondering, waarmee een unieke beleving aan gasten van verschillende nationaliteiten en generaties wordt geboden. Bezoekers kiezen straks uit drie verschillende paleistours met interactieve elementen, welke allemaal zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie. Zo ontdekken gasten de magische, verborgen kamers van Symbolica. De opening van Symbolica zal deze zomer zijn.

Lees ook:  Foto's: Onderhoud bij de Piraña

Reacties

Related posts