Abonnementhouders Nieuws Efteling 

Kortingsweekend voor Efteling-abonnementhouders

Met de feestdagen voor de deur geeft de Efteling op de valreep vlak voor Winter Efteling haar abonnementhouders 20% korting op souvenirs. Komende zaterdag en zondag (11 en 12 november) kunnen Efteling abonnementhouders goedkoop shoppen in de winkels Jokies Wereld, In den ouden Marskramer, De Gulden Gaarde, Efteldingen, Panda, Shop De Bazaar, Symbolica, ’t Aendencken (Efteling Hotel), ’t Klein Warenhuys (Efteling Bosrijk) en in het Loonsche Land. Nu heb je dus de kans om goedkoop die leuke puzzel of gave Efteling trui te kopen.

Als abonnementhouder van de Efteling heb je het hele jaar korting op souvenirs. Normaal krijg je op vertoon van je pasje bij de souvenirwinkel 10% korting. Bij het kopen van eten en drinken krijg je 5% korting. Deze korting is niet geldig op snoepgoed, postzegels, fotomateriaal, attractiefotografie, batterijen, boeken, Efteling Cadeaukaart, Efteling pins, supermarktartikelen in Efteling Bosrijk en parkeerkaarten.

Lees ook:  Nieuwe Symbolica souvenirs dit najaar

Wil je weten wat je als abonnementhouder van de Efteling nog meer aan voordelen hebt of wil je meer info? Kijk dan op efteling.com/nl/park/abonnement/.

Reacties

Related posts