Efteling 

Het sprookje van een dansfeestje op Amsterdam CS

Het had een vrolijk en sprookjesachtig ludiek dansfeestje moeten worden, maar ondanks de aanmelding van ruim zeshonderd mensen kwamen er slechts een handje vol naar Amsterdam CS. Een enkeling durfde het zelfs even aan om openbaar los te gaan op de bekende deunen van het kaatsheuvelse sprookjespark. Blijkbaar is de schaamte om ervoor uit te komen dat je Efteling muziek leuk vindt voor velen te groot.

Eerder vandaag verscheen op een Facebook groep over de Efteling het bericht dat het hele feestje niet door zou gaan. Vooraf was er blijkbaar niet gecommuniceerd met de NS waardoor het afgeblazen moest worden. Verder is in het lichte paniekzaaierige Facebook bericht is te lezen dat zelfs de ME opgeroepen zou zijn omdat men bang was dat het uit te hand zou lopen. Van een verslaggever ter plaatse hebben wij vernomen dat het met de inzet van politie reuze meevalt. Er zijn slecht twee agenten en een paar NS medewerkers gespot. Tekst gaat verder onder video.

Mogelijk heeft dat bericht in de Facebook groep meegewerkt aan de lage opkomst. Mocht je alsnog interesse hebben in een sprookjesdans? Dan heeft de Efteling zelf al wel de dansvloer vrijgemaakt.

Reacties
Lees ook:  Foto's: dit wordt de nieuwe babbelboom van de Efteling

Related posts