Efteling 

Grote prijsverschillen Efteling miniaturen

De feestdagen komen er weer aan, reden genoeg voor de Efteling om de Anton Pieck Luville collectie, zoals elk jaar de traditie is, uit te breiden met nieuwe miniaturen. Deze nieuwe miniaturen zijn te koop bij diverse tuincentra en in de Efteling zelf. De miniaturen staan erom bekend redelijk prijzig te zijn. Wij vergeleken de prijzen tussen de Efteling en Avri Tuin- en Bloemencentrum, waar de miniaturen naar wij weten het goedkoopste zijn.

De prijsverschillen bleken behoorlijk te zijn. Waar het huisje van Gepetto in de Efteling 50 euro kost, ben je bij Avri Tuin- en Bloemencentrum bijna 15 euro goedkoper uit. Ook de prijsverschillen van andere miniaturen zijn groot. Zo kost het huisje van Grootmoeder in de Efteling 55 euro. Bij Avri Tuin- en Bloemencentrum kost hetzelfde huisje ‘slechts’ 37,50 euro. De prijsverschillen van Repelsteeltje, De Wolf en de Zeven Geitjes en het Kabouterhuis bedragen 10 euro. Overigens zijn de schudbollen van de Indische Waterlelies en het Huis van de Vijf Zintuigen wel enkele euro’s goedkoper in de Efteling.

Lees ook:  Slapen met Sprookjesboom vanaf nu mogelijk in Efteling Hotel

Avri Tuin- en Bloemencentrum pakt dit jaar groots uit met een heuse watershow op Eftelingmuziek, genaamd ‘Avrinura’. De fontijnenshow is vanaf 14 oktober dagelijks te zien op de Efteling-afdeling van de kerstshow.

In onderstaande video een paar voorbeelden:

Reacties

Related posts