Efteling Symbolica 

Foto’s: Symbolica weekoverzicht 9 tot en met 15 januari

Deze week was weer een interessante week voor alle Symbolica-fans. Zo bracht vrijdag de 13e dit keer geen ongeluk. We werden getrakteerd op een nieuwe making-of van Symbolica, met eerste unieke beelden van de binnenzijde van Symbolica. De ontvangers van de Efteling nieuwsbrief kregen extra informatie te lezen over de wachtrij van Symbolica.

Paleistuin als wachtrij
Afgelopen week verscheen er in de mailbox van Efteling nieuwsbrieflezers een speciale mail. In deze mail werd er dieper op ingegaan hoe de wachtrij van Symbolica eruit komt te zien.

Via deze poort betreden we straks de wachtrij.
Voor de poort zal een fontein met een ‘dansende parel’ komen te staan ter herinnering aan de oude fontein (de levensbron) die eerder op dit plein stond.
Onderdeel van de wachtrij vormt dit bospad, met bomen net zo oud als de Efteling zelf. “Een historische plek waar tot nu toe nog niemand is geweest ”.
Hier komt de slingerwachtrij van Symbolica.
.
Dit word een afdak waar we droog en uit de hete zon kunnen staan bij het wachten in de slingerwachtrij.

Dak-discussie
Deze week waren er ook weer dakdekkers actief bovenop de nieuwe attractie. Waar eigenlijk iedereen dacht dat het dak gereed was, werd er op veel plaatsen nieuwe dakbedekking gelegd. Op fora kwam daarmee de oude discussie los of we dan toch een gethematiseerd dak kunnen verwachten, omdat het nu misschien verstevigd wordt.

Lees ook:  Foto's: onderhoud bij Baron 1898
Dakwerkzaamheden bovenop Symbolica.
Dakwerkzaamheden boven op Symbolica.

Binnenkijken bij de nieuwe attractie.
Ook konden we deze week kijken naar de tweede aflevering van de making-of Symbolica. Hierin kregen wij voor het eerst beelden te zien van de binnenkant van Symbolica.
make02006

make02005

make02008

make02009

make02007

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
Reacties

Related posts