Efteling 

Foto’s: Sprookjesbos ondergaat metamorfose voor de winter

De herfstvakantie is achter de rug en dus mag het aftellen naar de kerstvakantie beginnen! De Winter Efteling staat met nog maar drie weken tot de start ook weer bijna voor de deur. Vanaf 13 november kunnen we ons vergapen aan een idyllische Efteling in wintersferen. Om dit voor elkaar te krijgen is men in de Efteling al begonnen met het omtoveren van het Sprookjesbos naar een winters plaatje.

Veel decoraties zijn op de route van het sprookjesbos al te bewonderen; zo hebben de kabouters de kerstversiering al vrolijk uitgestald in hun paddenstoelenhuisjes. Bij de werkplaats van Geppetto hangen de met de handgemaakte houten decoraties al in de guirlande langs de rand van het dak. Ezeltje Strekje heeft zijn kerstkrans weer om en ook bij de Zeven Geitjes is de warme kerstsfeer al goed proeven.

Lees ook:  Nieuwe Pardoes en Pardijn poppen

Ook buiten het Sprookjesbos zijn de winterse versieringen steeds meer te zien. Twee Holle Bolle Gijzen in het Marerijk hebben hun warme kleding alweer aan en de kleine beeldjes op het Anton Pieckplein zoals de Drinkeboer, Ganzenhoedster en de Muzikanten zijn al vervangen door de winterse exemplaren.

Reacties

Related posts