Efteling Symbolica 

Foto’s: Omgeving Symbolica bijna klaar

Met nog maar twee weken te gaan tot de officiële opening van Symbolica moet natuurlijk ook de buitenomgeving bijna afgerond zijn. De laatste hand wordt nu gelegd aan de wachtrij en de omgeving: de borden in de wachtrij worden geplaatst en de fontein voor het paleis wordt goed getest.

Lees ook:  Nieuwe Efteling-attractie Symbolica komt tot leven

Wachtrij borden
In de wachtrij van Symbolica waren eerder al vaandels gehangen. Nu zijn er ook borden geplaatst met diverse teksten. Bij het eerste bord worden we doormiddel van een proclamatie uitgenodigd voor een audiëntie bij koning Pardulfus. Op de volgende borden in de wachtrij is te lezen dat wij op audiëntie verwacht worden bij koning Pardulfus. Per bord staat er in een andere taal een vraag met het antwoord in Symbolicaanse letters eronder.

Tekst gaat verder onder foto’s.

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl

Afwerking van het Paleis.
Deze week zijn naast de grote deuren waar we het paleis mee binnengaan grote takken geplaatst. Deze takken moeten lijken op blauwe regen (wisteria). Op diverse Efteling fora gaf het al genoeg discussie of het echt is en wat voor soort plant het is.

Tekst gaat verder onder de foto.

©Plaetjesmakers.nl

Fontein met dansende parel
Voor het Paleis der Fantasie staat ook een fontein, bovenop de fontein is een dansende parel te zinden. De fontein is een kleine knipoog naar de grote levensbron die voor de bouw van Symbolica op de Brink te vinden was.

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
Reacties

Related posts