Efteling Symbolica 

Foto’s: veel nieuwe zichtbare decoraties bij Symbolica

Vandaag troffen wij bij het nieuw te bouwen Paleis der Fantasie weer veel nieuwe decoraties aan. Zo staat aan de zijkant van het gebouw de grote decoratieve plaat klaar die straks boven de grote ingangsdeuren komt. Ook zijn bouwvakkers druk bezig met de opbouw van de fontein voor de poort naar de wachtrij.  Aan de rest van de omgeving inclusief de wachtrij wordt ook hard doorgewerkt.

Tekst gaat verder onder de foto.

Decoratieve plaat die boven toegangsdeuren komt

Het heerlijke zonnetje en het prachtige lenteweer doet schijnbaar de bouwvakkers bij Symbolica ook veel goed. Het tempo van de werkzaamheden ligt lekker hoog en we moeten opletten dat we niks missen. Het valt op dat bij de poort die ons straks toegang geeft tot de paleistuin hard wordt gewerkt. De muren van de poort zijn nu wit geschilderd en worden ingeschaduwd. Rondom Symbolica worden ook de andere muren die nog die roodbruine kleur hadden wit gemaakt. Tevens is er nu een duidelijk begin gemaakt aan de fontein die voor de wachtrijpoort gaat komen. Deze fontein is een knipoog naar de grote Levensbron die eerder op de Brink te vinden was.

Lees ook:  Efteling knapt Pardoes Promenade op voor opening symbolica

De wachtrijpaaltjes lijken ook als paddenstoelen uit de grond te schieten. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de tussenhekjes geplaatst worden en we vanuit de Pagode eindelijk kunnen gaan zien hoe wij ons al slingerend door de Paleistuin gaan begeven. Halverwege de wachtrij komen we de overkappingen tegen die ons een beschutte plek geven tijdens het lange wachten. In deze paviljoens zijn al speakers opgehangen zodat we hopelijk straks met vrolijke muziek richting de ingang van het paleis kunnen lopen.

Reacties

Related posts