Efteling 

Foto’s: Efteling plaatst informatieborden bij stations Stoomtrein

De Efteling heeft afgelopen week bij de twee stations van de Efteling Stoomtreinmaatschappij informatieborden geplaatst. Op deze borden staat aangegeven of die dag met één of met twee stoomtreinen gereden wordt. Indien er maar één trein rijdt bedraagt de maximale wachttijd 25 minuten, bij twee treinen bedraagt dit nog maar 10 minuten. Deze tijden staan ook aangegeven op het nieuwe informatiebord.

Daarnaast staat op de nieuwe informatieborden ook aangeven hoe laat de laatste trein vertrekt vanaf dat station. Naast deze informatie is ook een plattegrond van het park te zien, waar duidelijk de twee stations op aangegeven staan. Aan de internationale gasten is ook gedacht, alle informatie is te lezen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Lees ook:  Efteling verbetert informatievoorziening stations

Eerder dit jaar is de Efteling al begonnen met een stationsomroep. Op gezette tijden informeert de omroep, ingesproken door Efteling-ontwerper Jeroen Verheij, je in zowel het Nederlands als Engels. Je wordt erop geattendeerd hoe vaak de trein rijdt en tevens meldt de omroep dat je buggy’s en rolstoelen gewoon mee kan nemen.

Reacties

Related posts