Foto’s: dit is er nieuw bij de Vliegende Hollander

Over twee weken op 2 maart opent waterachtbaan De Vliegende Hollander zijn deuren weer. Afgelopen tijd heeft de Efteling weer veel onderhoud gepleegd aan deze attractie die een walkthrough, darkride en waterachtbaan combineert. Zo is er buiten een nieuwe ketting geplaatst die de boten vanaf de splash terug naar de instaphaven brengt. Tevens is de wachtrij op meerdere plekken aangepast om kortere wachttijden mogelijk te maken bij deze attractie.

Eerder maakte de Efteling al bekend dat ze deze wintersluiting van De Vliegende Hollander aangrijpen om een single riders-rij toe te voegen aan de wachtrij. Hierdoor kunnen bezoekers die het niet erg vinden om alleen de attractie te bezoeken de lege plaatsen van een boot opvullen. De toegang voor bezoekers met een handicap zal bij De Vliegende Hollander ook een nieuwe plaats krijgen.

Om dit allemaal mogelijk te maken is er in de ‘stadsmuur’ rechts van de ingang van de attractie een nieuwe doorgang gemaakt. Ook is de toegang tot de wachtrij een aantal meters naar rechts verplaatst. Het wachttijd-informatiebord en de gethematiseerde overkapping voor het personeel staan al op de nieuwe plaats.

Lees ook:  Tijden Symbolica abonnementenpreview bekend

Hoe straks de single riders de attractie binnenkomen is nog afwachten, maar Eftelingsestraat.nl vermoedt dat deze bezoekers binnenkomen bij de deur net voordat je de trappen afgaat naar de instaphaven. De Efteling heeft hier zelf nog geen informatie over naar buiten gebracht.

Reacties