Foto’s: bouw Landal Kaatsheuvel begonnen

      Geen reacties op Foto’s: bouw Landal Kaatsheuvel begonnen

De bouw van het nieuwe vakantiepark ‘Landal Parck Kaatsheuvel’ is begonnen. Op het terrein van Camping Duinlust in Kaatsheuvel zullen komend jaar 104 recreatiewoningen verrijzen. Ook zullen er diverse faciliteiten worden gebouwd voor gasten van het vakantiepark. Zo wordt er een hoofdgebouw gebouwd, waar onder andere een binnenzwembad, koffiecorner, ParkShop en receptie in zullen gaan komen.

Het park wordt in tweeën gesplitst door de ‘Duinlaan’. Deze openbare weg loopt midden door het park. Aan de noordzijde van de weg is de bouw inmiddels gestart. Hier zullen 43 recreatiewoningen en het hoofdgebouw gaan komen. Aan de zuidzijde van de weg zijn de restanten van camping Duinlust nog steeds aanwezig. Hier verbleven tot begin september arbeidsmigranten. Binnenkort zal ook de bouw van de overige 63 recreatiewoningen aan de zuidzijde beginnen.

Het park ligt twee kilometer lopen van de Efteling af en is een goed alternatief voor bezoekers die een andere uitvalsbasis zoeken dan de Efteling-resorts. Als de bouw volgens planning loopt zullen de eerste gasten in 2019 kunnen overnachten in het nieuwe vakantiepark.

Reacties