Efteling Symbolica 

Fontein Symbolica in aanbouw

Op de bouwplaats van Symbolica is deze week begonnen met de aanleg van de fontein voor het nieuwe paleis. De fontein is een knipoog naar de oude levensbron die eerder op deze plek te vinden was. Achter de nieuwe fontein kan je door de grote poort de paleistuin betreden, de wachtrij van Symbolica.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl

Naast de aanleg van de fontein krijgt ook de wachtrij steeds meer vorm. Tevens is deze week begonnen met het storten van zwarte aarde voor het kunnen planten van de bloemen en planten in de paleistuin. Hiermee gaan we duidelijk een nieuwe fase in van de bouw. Hoe het er vanbinnen uit gaat zien blijft nog een grote verrassing, maar met de maandelijkse making-of Symbolica op Youtube krijgen we soms al kleine details van binnen te zien.

De opening van Symbolica is nog niet bekend. Tot op heden vermeld de Efteling zomer 2017 als opening. De geruchten spreken over 31 mei of 1 juli als openingsdatum. Het paleis der fantasie is met 35 miljoen euro de duurste attractie ooit gebouwd door de Efteling.  De darkride is geschikt voor de hele familie en staat in het teken van de mascotte van de Efteling, Pardoes de Tovernar. Eenmaal binnen in Symbolica maken bezoekers een rit door de verborgen kamers van het paleis.

Lees ook:  Efteling geeft meer details Loonsche Land

©Plaetjesmakers.nl

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
Reacties

Related posts