Exclusieve tijdelijke horecalocatie gedurende Negen Pleinen Festijn

De Efteling opent vandaag en morgen een nieuwe extra horecalocatie op het dak van restaurant Panorama. Het attractiepark hoopt mede met het openen van deze horecalocatie de drukte bij diverse andere horecapunten af te laten nemen.

Vanaf 18:00 uur kan men terecht voor een frietje met kebab, pulled pork, gebakken kabeljauw of gegrilde paprika en ui. De bestellingen worden binnen opgenomen bij de bar van de Panoramazaal. Wanneer de bestelling gereed is kan het gerecht op het dakterras worden opgegeten. Het dakterras biedt uitzicht over de Siervijver.

Ingewijden laten aan Eftelingsestraat.nl weten dat er al enkele weken wordt gesproken over een mogelijke openstelling van het terras voor bezoekers. Vorige week stond bij wijze van een test de deur open naar het dakterras, zodat bezoekers zich vrij over het fraai gelegen dakterras konden begeven. Of het dakterras ook volgende week open is, is vooralsnog niet bekend. Wel gaan er geruchten rond dat het dakterras gedurende de maand augustus in gebruik blijft.

Reacties