Efteling 

Efteling zoekt sprookjesschrijvers


Stichting Natuurpark de Efteling houdt een schrijfwedstrijd voor het nieuwe boek over de Sprookjessprokkelaar. Met de ‘Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen’ mag iedereen meedoen uit Nederland en Vlaanderen. Het is de bedoeling dat je een kort sprookje bedenkt wat in de toekomst afspeelt met maximaal 1001 woorden.

Het nieuwe boek zal zoals het eerste boek over de Sprookjesprokkelaar geschreven worden door prinses Laurentien en Paul van Loon. Een vakjury zal uit alle inzendingen 14 winnende verhalen selecteren. Prinses Laurentien, Paul van Loon en de Efteling gebruiken de ingestuurde sprookjes als inspiratie en zullen zelf bepalen welke elementen uit het verhaal gebruikt worden in het nieuwe boek.

De schrijvers van de winnende verhalen krijgen een vermelding in het boek en mogen bij de presentatie aanwezig zijn. Ook ontvangen zij uit handen van de auteurs een eigen gesigneerd exemplaar van het boek. Wil je meedoen aan de wedstrijd of meer informatie lezen? Klik dan hier:¬†efteling.com/schrijfwedstrijd De sprookjesverhalen kunnen worden ingestuurd t/m 11 maart 2017.

Lees ook:  Bouw report Symbolica week 48
Reacties

Related posts