Efteling werkt aan kortere wachtrijen: Single riders-wachtrij voor De Vliegende Hollander

De Efteling is al een langere tijd bezig om het wachten voor een attractie zo kort mogelijk te houden. Verschillende attracties hebben om de capaciteit optimaal te kunnen benutten een single riders-wachtrij gekregen. In navolging van de Bob, Python en Joris en de Draak krijgt ook De Vliegende Hollander een single riders-wachtrij. Symbolica en Baron 1898 hebben vanaf de opening al een single riders-wachtrij.

Op zaterdag 2 maart zal De Vliegende Hollander na een wintersluiting weer openen voor bezoekers van de Efteling. Vanaf deze datum zal ook de nieuwe single riders-wachtrij gereed zijn. Naast de nieuwe wachtrij zal er ook een nieuwe toegang voor bezoekers met een handicap worden gemaakt. Hierdoor hoeven deze bezoekers straks niet meer om te lopen.

Een single riders-wachtrij is een wachtrij naast de gewone wachtrij. Bezoekers die kiezen voor de single riders-wachtrij, kiezen ervoor om alleen in een attractie te gaan en de lege plekken op te vullen. De single riders-wachtrij is niet geschikt als je samen met iemand anders de attractie wilt bezoeken.

Lees ook:  Jubileumjaar van start gegaan

De werkzaamheden voor de nieuwe toegang zijn al begonnen. In een muur naast de ingang is al een groot gat gemaakt als doorgang. Hoe straks precies de nieuwe single riders-wachtrij en de nieuwe toegang voor bezoekers met een handicap zal verlopen kon een woordvoerder van de Efteling nog niet vertellen.

Reacties