Efteling trots op samenwerking met Tilburgse bibliotheek

Vandaag waren Pardoes, Roodkapje en Assepoester speciaal vanuit de Efteling afgereisd om de opening van de nieuwe Tilburgse bibliotheek mee te vieren. In deze nieuwe bibliotheek, in de LocHal in Tilburg, is de kinderhoek in Efteling-sferen gebracht. De kleine lezertjes die in de bibliotheek aanwezig waren konden vandaag op de foto met Eftelingbewoners.

“Enige tijd geleden zijn wij vanuit de LocHal benaderd voor deze mogelijke samenwerking”, laat een Efteling-woordvoerder aan Eftelingsestraat.nl weten. “Wij willen gasten waaronder kinderen graag dagelijks verwonderen met de mooiste verhalen en daar sluit de kinderhoek van de nieuwe bibliotheek in Tilburg goed bij aan. Ook hier komen kinderen om te luisteren naar verhalen. Wij zijn dan ook trots op deze samenwerking.”

De nieuwe bibliotheek van Tilburg is te vinden in de LocHal. Dit is een groot oud industrieel pand waar vroeger door de NS gewerkt werd aan hun treinen. De LocHal is te vinden in de Spoorzone van Tilburg, het adres is Burgemeester Brokxlaan 1000.

Reacties