Efteling stopt met verkoop interactieve Twinkeltoortsen: beleving nog niet naar wens

Vandaag introduceerde de Efteling de nieuwe interactieve Twinkeltoortsen. Met dit magisch wapen is het de bedoeling dat je op zeven plaatsen in het themagebied Fantasierijk kunt ‘toveren’. Na verkoop van de eerste paar Twinkeltoortsen heeft de Efteling besloten het nieuwe souvenirtje uit de schappen te halen. De nieuwe effecten die je kan activeren met de Twinkeltoorts werken nog niet naar behoren.

“We willen iedereen graag een complete, magische beleving bieden”, laat de Efteling op Twitter weten. De Efteling kan nog niet de kwalitatieve beleving bieden die ze met de Twinkeltoorts voor ogen hebben. De bedoeling is dat aanstaande zaterdag 22 december alle nieuwe effecten goed werken en de Twinkeltoortsen weer verkocht worden.

Helaas kunnen we op dit moment nog niet de kwalitatieve beleving bieden die we met de Twinkeltoorts voor ogen hebben. We zetten daarom komende week qua techniek de puntjes op de i en de Twinkeltoortsen zijn vanaf aanstaande zaterdag weer in de Efteling verkrijgbaar.

Wil je weten waar je alle nieuwe Twinkelmomenten kunt vinden en wat ze doen, kijk dan onderstaande Youtube filmpje.

Reacties