Efteling 

Efteling publiceert programma Negen Pleinen Festijn

Het programma voor het Negen Pleinen Festijn is vandaag gepubliceerd op de website van de Efteling. Het programma is in grote lijnen gelijk gebleven in vergelijking met vorig jaar. Wat opvalt zijn de drie nieuwe pleinen en enkele kleinere wijzigingen.

Over het algemeen eindigt het entertainment eerder dan afgelopen jaren. Het entertainment op het Anton Pieckplein stopt er zelfs al om 21 uur mee, net als het Herautenplein. Nieuw is dat het entertainment op deze pleinen al vanaf 16 uur te bezichtigen is. Ook is voortaan op het Anton Pieckplein de Harmonie van Drie te vinden. Voorgaande jaren stond deze entertainmentact op de foodlaan, gelegen aan de Dubbele Laan.

Door het verdwijnen van het Stationsplein is Zang en Gelukkig voortaan te bezichtigen op het Vliegende Hollanderplein. Ook valt op dat Jelle Amersfoort dit jaar weer begeleiding krijgt van de Rode Neuzen, die vorig jaar afwezig waren. Nieuw op het Fata Morganaplein is de ‘Fata Morgana Dans’. De wachters en buikdanseressen vertonen hier een magische dans.

Lees ook:  Foto's: Systeem Boarding Pass staat klaar bij de Python

De grote nieuwkomer dit jaar is het Hartenhof. Bezoekers kunnen hier de Symbolicaanse hofdans leren, onder toeziend oog van O.J. Punctuel. Naast de Symbolicaanse Hofdans zijn Pardoes en Pardijn op het Hartenhof te begroeten.

Klik hier voor het programma.

Reacties

Related posts