Efteling past menukaart Eethuys aan

De menukaart van het Eethuys in Efteling Bosrijk is aangepast. De bekende gerechten zoals saté, vis en de pannetjes hebben plaatsgemaakt voor wat exclusievere gerechten en een seizoensgerecht. Deze verandering zou moeten inspelen op de veranderde behoefte van verblijfsgasten.

Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten zijn nu allemaal dezelfde prijs. Deze gerechten kosten respectievelijk 12, 20 en 8 euro. Een driegangenmenu gaat 32,50 euro kosten. Daarnaast is een extra portie friet voortaan niet meer gratis bij te bestellen. Dit kost nu 3,50 euro.

Enkele van de nieuwe gerechten zijn: ‘Gekarameliseerde Eendenborst’, ‘Gepofte Pompoen’, ‘Poké Bowl’ en ‘Lamsschenkel in eigen jus’. De Efteling heeft na een succesvolle testperiode in het Loonsche Land ervoor gekozen om voortaan ook het Eethuys in Bosrijk een luxere gastbeleving te geven.

Bekijk hier de nieuwe menukaart.

Reacties