Efteling 

Efteling past darkride Symbolica aan

De Efteling is de komende tijd druk bezig met het aanpassen en verbeteren van Symbolica. Momenteel is het attractiepark aan het testen met de wachtrij in de voorshow en de ritbeleving.

De afgelopen dagen zijn er een aantal dingen aangepast in bepaalde scènes. Zo is de belichting op de miniatuurstad in de Panorama Salon aangepast. De blauwe gloed van de nacht blijft nu langer aan en in plaats van feller wit licht zijn het nu mooie kleuren die de stad verlichten.

Als de Fantasievaarders verderop voor de spiegel staan, draaien ze na het interactieve spelletje de andere kant op. Nu rijd je dus vooruit de scene uit in plaats van achteruit. Ook het effect met de blauwe laserlampjes is uitgezet.

In de Koningszaal is het interactieve gedeelte uitgeschakeld. De karretjes “dansen” nu uit zichzelf zodat de bezoekers alle tijd hebben om van de scène te kunnen genieten zonder dat het effect niet of half werkt. Of dit definitief is, is nog niet bekend.

Lees ook:  Efteling stopt met Aquanura teasershow

Ook zijn er in de binnenwachtrij een aantal borden nieuw geplaatst of vervangen en staat er extra verlichting aan in de donkere catacomben van het paleis.

Reacties

Related posts