Efteling 

Efteling maakt programma Oud en Nieuw feest bekend

De Efteling heeft vandaag het programma voor het Oud en Nieuw feest openbaar gemaakt. Vanaf 19:00 uur tot 1:00 uur is op zeven verschillende locaties in het park entertainment te vinden.

Naast de reguliere entertainmentacts zoals de Lichtpuntjes, Zang en Gelukkig, de Eskimo’s en Jokie en Jet zijn er ook andere exclusieve entertainmentacts te bewonderen. Op het pas gerenoveerde Witte Paardplein kun je meedoen met ‘Grootmoeders Oudejaars Bingo’, waarbij echte prijzen te winnen zijn.

Verder zijn er diverse coverbands die optreden tijdens het Oud en Nieuw feest. In het IJspaleis is coverband ‘The Originals’ te vinden waar je een verzoeknummer kan indienen. Op het Pirañaplein kun je tot middernacht feesten en dansen met coverband ‘Session’. De Efteling omschrijft de show als ‘Een uitbundige show die zich perfect leent om zelf enthousiast mee te doen.’.

Op het Ton van de Venplein vind je naast de Lichtpuntjes een drie kwartier durende muzikale show van ‘Small Talk’. Hier kun je meezingen met allerlei bekende nummers. Ook op het Ruigrijkplein kun je genieten van ‘gouwe ouwe hits’. Band ‘De Goldies’ brengt een show waarbij je niet stil kan blijven zitten en de voeten van de vloer zullen komen.

Lees ook:  Nieuwe Carnaval Festival app voor in wachtrij

Bekende Eftelingbewoners zijn ook weer van de partij. Je kunt ze tegenkomen op verschillende locaties in het park gedurende de avond.

Dit jaar is er op twee locaties in het park een vuurwerkshow te bekijken. Bij binnenkomst krijg je een rood of blauw polsbandje uitgereikt. Aan de hand hiervan weet je op welke locatie je de vuurwerkshow kunt bekijken. Op het polsbandje zitten ook twee drukknopjes waarmee je gratis een oliebol en glas bubbels kunt krijgen.

De Oud en Nieuw tickets zijn allemaal uitverkocht.

programma_oud_en_nieuw

Reacties

Related posts