Efteling 

Efteling krijgt nieuw horecapunt

De Efteling is momenteel bezig met het weghalen van het huidige horecapunt De Vrolijke Noot op het Dwarrelplein. Het eettentje dat er sinds zomer 2016 staat wordt volledig weggehaald, laat een woordvoerder van de Efteling weten aan Eftelingestraat.nl. Er komt een geheel nieuwe horecalocatie voor in de plaats.

De Vrolijke Noot bestond sinds 2009 uit twee orgel-gethematiseerde karren, waarbij het assortiment voornamelijk bestond uit friet en snacks, net als bij restaurants Steenbok, Smulpaap en Station de Oost.

Tekst gaat verder onder de foto

In de zomer van 2016 werd deze horecalocatie omgebouwd tot een pop-up-restaurant. Er werd een houten constructie neergezet en een tentzeil moest ervoor zorgen dat bezoekers met slecht weer daar tóch droog konden zitten.

In de eerste maanden bevatte de locatie nog een circusthema met veel losse attributen, maar in 2017 werd het thema neutraler en kreeg het borden in Efteling-stijl. Het assortiment bestond onder andere uit pizza’s van een externe partij.

Lees ook:  Nieuwe pin Efteling Hotel

Tekst gaat verder onder de foto’s

Wat het nieuwe horecapunt precies gaat worden of hoe het gaat heten is nog onduidelijk, maar fans hopen dat er een mooi definitief restaurant voor terugkomt.

Reacties

Related posts