Efteling is al begonnen met transformatie PandaDroom naar Fabula

      1 reactie op Efteling is al begonnen met transformatie PandaDroom naar Fabula

Terwijl de PandaDroom nog een kleine twee weken open is voor bezoekers wordt er al hard gewerkt aan de transformatie tot de nieuwe attractie Fabula.

Afgelopen weken was souvenirwinkel Panda al gesloten om te worden omgebouwd tot de nieuwe winkel in combinatie met een bar. Sinds gisteren heeft ook restaurant Octopus de deuren gesloten. Op onderstaande foto’s is te zien hoe verschillende onderdelen van het restaurant al het veld hebben moeten ruimen.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

Ook is de educatieruimte (de Dierenwereld) volledig afgesloten. Hier wordt ook het een en ander veranderd of opgeknapt. Deze ruimte is voor bezoekers nu niet meer toegankelijk. Aan het einde van de hoofdfilm moeten zij de zaal verlaten een nooddeur die uitkomt op een terrein achter de schermen naast de Steenbok.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

De ingang van PandaDroom staat inmiddels al een tijdje in de steigers. Een van de rotsen in de vorm van een dier, waarbij de neus was afgebroken, is weer in ere hersteld. Ook is het logo van de nieuwe 4D-film Fabula in die rots gemaakt zodat bezoekers straks meteen weten welke attractie ze betreden.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

Op zondag 3 november is PandaDroom voor het laatst te zien. Daarna maakt de 17 jaar oude film plaats voor Fabula welke waarschijnlijk opent op zaterdag 7 december 2019.

Reacties

1 comment on “Efteling is al begonnen met transformatie PandaDroom naar Fabula

  1. Pingback: Ook nu is ‘Attraction of Cinema’ nog aanwezig – Roos Spaces and Screens

Comments are closed.