Efteling introduceert ‘duo-lane’ bij de Piraña

      1 reactie op Efteling introduceert ‘duo-lane’ bij de Piraña

De Efteling gaat de capaciteit van waterattractie Piraña beter benutten. Tijdens de huidige wintersluiting grijpt het attractiepark de kans om een ‘duo-lane’ te introduceren bij de attractie.

“Naar een idee van een van onze medewerkers is er gekozen voor een ‘duo-lane’ omdat we weten dat mensen zelden tot nooit alleen in de Piraña gaan, maar deze attractie juist graag samen beleven. Vaak zijn er vier stoelen bezet in de bootjes”, laat een woordvoerster aan Eftelingsestraat.nl weten. “Met een duo-lane vullen we die laatste twee plaatsen snel en gemakkelijk op.”

De nieuwe duo-lane zou er moeten voor gaan zorgen dat de capaciteit van de attractie optimaal benut gaat worden, waardoor de wachttijd bij de Piraña korter wordt.

Naast de introductie van de duo-lane gedurende deze onderhoudsbeurt, maakt de Efteling ook van de gelegenheid gebruik om shelters aan te brengen in de wachtrij van de Piraña. De shelters zouden wachtende bezoekers van beschutting moeten gaan bieden tegen regenval en zonneschijn.

De Piraña opent volgend jaar al in maart.

Reacties