Efteling 

Efteling gestart met voorbereidingen interactieve Twinkeltoorts

Binnenkort kunnen bezoekers van de Efteling een interactieve Twinkeltoorts aanschaffen, waarmee er op zeven verschillende plaatsen in het Fantasierijk diverse magische effecten geactiveerd kunnen worden.

Sinds vandaag is er aan de zijkant van souvenirwinkel Efteldingen een speciale etalage te vinden. In de etalage staat Pardoes met zijn Twinkeltoorts. De arm waarmee Pardoes de Twinkeltoorts vasthoudt kan bewegen, terwijl er lichtjes beginnen te twinkelen op de achterwand. Naast Pardoes staat Pardijn verbaast toe te kijken.

De nieuwe etalage gaat dienen als mogelijkheid om de nieuwe interactieve Twinkeltoortsen uit te stallen. Ook komt er een magisch effect in de etalage wanneer men de interactieve Twinkeltoorts gebruikt. Vermoedelijk is dit het punt dat Pardoes gaat bewegen met zijn arm.

Ook bij de Kluis op het Dwarrelplein komt een speciaal effect. De Kluis is momenteel in onderhoud en zal binnenkort weer in gebruik worden genomen, inclusief een nieuw magisch effect. Wat dit effect precies zal zijn is vooralsnog onbekend.

Lees ook:  Efteling test pre seaten Joris en de Draak

Vanaf de kerstvakantie zijn de Twinkeltoortsen te koop in de winkels Efteldingen, Jokies Wereld en Symbolica. Bezoekers kunnen een Twinkeltoorts aanschaffen voor 20 euro.

 

Reacties

Related posts