Efteling brengt in De Steenbok verwijzing naar nieuwe achtbaan

Sinds kort is er bij horecapunt De Steenbok een verwijzing te vinden naar de nieuwe achtbaan Max en Moritz. In een nieuw aangebrachte muursticker gedecoreerd als prijzenkast is een foto te zien van de nieuwe dubbele familie-achtbaan. Dit is gedaan op een plek waar tot voor kort snackluiken te vinden waren.

(lees verder onder de foto)


Naast een foto van de achtbaan die vanaf september 2019 als vervanging van de Bob gebouwd gaat worden zijn er ook andere items te zien die horen in de prijzenkast. Diverse bekers met namen van prijswinnaars als Rudolf Rückwärts en Sebastian Schneeman. In de prijzenkast is ook nog een foto te vinden waar een bob van de Bobsleebaan door een bocht heen gaat.

(lees verder onder de foto)

Snackluiken
Deze prijzenkast afbeelding is op de plaats gekomen van de snackluiken die eerder te vinden waren in de Steenbok. Eerder heeft de Efteling getest met contactloos betalen bij de snackmuren. Deze test is een succes geweest waardoor het park heeft besloten om alle snackluiken van De Steenbok te voorzien van de mogelijkheid om met een bankpas contactloos te kunnen betalen. De snackmuren van De Smulpaap op het Anton Pieck Plein en De Hongerige Machinist in Station de Oost zullen waarschijnlijk later ook nog volgen. De snackmuur binnen in De Steenbok is hiermee dus komen te vervallen.

Reacties