Abonnementhouders Nieuws Efteling 

Efteling abonnement voortaan online te koop en te verlengen

Het was inmiddels al jarenlang een veelgehoorde wens van veel vaste Eftelingbezoekers. Het online aanschaffen of verlengen van het Efteling abonnement is eindelijk mogelijk. Het is vooralsnog wel alleen mogelijk als je in Nederland woont en de hoofdaanvrager minimaal 18 jaar is. Ook kan men voortaan gelijk voor een gezin abonnementen aanvragen. Betalen kan online via Ideal.

Een abonnement op de Efteling kost nu als je 4 t/m 59 jaar bent 16 euro per maand of 175 euro per jaar, 60-plussers betalen 13 euro per maand of 145 euro per jaar. Een parkeerabonnement kost 35 euro per jaar of maandelijks 3 euro. Voor bezoekers met een beperking kost een abonnement 12 euro per maand of 130 euro per jaar, dit abonnement is niet online aan te vragen. Kinderen tot en met de leeftijd van drie jaar mogen gratis mee de Efteling in. De maandelijkse betalingen hebben een minimale looptijd van 12 maanden.

Lees ook:  Bezwaren bij uitbreidingsplannen van de Efteling

Naast het vaker per jaar de Efteling mogen bezoeken heeft het abonnement nog meer voordelen. Zo kun je gratis of met korting naar andere parken en dierentuinen. Ook kun je gratis gebruikmaken van de fietsenstalling van de Efteling, krijg je korting op eten en souvenirs die je koopt in het park en 25% korting bij een overnachting. Ook kun je per jaar 2 vriendentickets kopen voor de helft van het reguliere tarief.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen op: https://www.efteling.com/nl/park/abonnement.

Reacties

Related posts