Efteling abonnement geeft bij drie nieuwe parken korting

Als abonnementhouder van de Efteling kun je profiteren van diverse aanbiedingen en kortingen. Zo hebben abonnementhouders binnen de Wereld van de Efteling recht op 5 procent korting op eten, drinken en souvenirs. De voordelen overschrijden echter de grenzen van de Efteling. Zo kunnen abonnementhouders geheel gratis, of met een gereduceerd tarief, naar diverse andere parken. Aan het lijstje met deze parken zijn er nu drie toegevoegd.

Abonnementhouders van de Efteling kunnen vanaf het zomerseizoen 2019 met korting naar de Grotten van Han en de dierentuin Monde Sauvage in België. Vanaf vandaag kunnen abonnementhouders ook naar het pas geopende Majaland Kownaty in Polen.

Bij de Grotten van Han krijg je op vertoon van het Efteling abonnement 50 procent korting op de volwassenentarief, waar zowel kinderen als volwassenen gebruik van mogen maken. Het betreft een ‘PassHan’ ticket, waar de grotten en het wildpark bij zijn inbegrepen. Bij Monde Sauvage krijgt de abonnementhouder 4 euro korting op het geldende tarief en bij Majaland Kownaty ontvangt men 40 procent korting op een ticket voor bezoekers groter dan een meter.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Efteling.

Reacties