Abonnementhouders Nieuws Efteling 

Efteling abonnement enkele dagen niet geldig

Voor de abonnementhouders van de Efteling is het weer tijd om goed de kalender in de gaten te gaan houden. De blokdagen komen er weer aan waardoor het abonnement de komende weekenden beperkt te gebruiken is. Op de weekenddagen 18,19, 25 november en 2, 3, en 10 december kom je op vertoon van je abonnementspasje niet binnen.

De Efteling blokkeert altijd maximaal veertien dagen per jaar voor abonnementhouders. Op deze dagen vinden grootschalige bedrijfsevenementen plaats. Vanwege de drukte die dit met zich mee neemt is het abonement niet geldig.

Ook voor 2018 zijn de datums al bekend voor de blokdagen. Op 27 en 28 januari, 4 februari, 10, 17, 18, 24 en 25 maart, 17, 18 en 24 november en 1, 2 en 9 december zijn er grootschalige uikoopdagen gepland waarbij het abonement dus ook niet gebruikt kan worden. Als je toch graag zo’n drukke uikoopdag wil mee maken kan je als abonnementhouder altijd nog een los kaartje kopen. Dit kan ook met de vriendentikets actie waarmee je per jaar maximaal twee tickets 50% korting krijgt per abonnementhouder. Er zullen hier geen datums meer bijkomen, er is nog wel kans dat enkele data vervallen.

Reacties
Lees ook:  Van Kraanven naar Bosrijk

Related posts