Efteling Symbolica 

Dit is de plattegrond van Symbolica

In de Efteling wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe attractie Symbolica. Zo ook in de wachtrij waar diverse borden geplaatst worden. Een van deze borden is de plattegrond van Het Paleis der Fantasie met de namen van alle ruimtes.

Het bord begint met de tekst dat we ontvangen worden in de vestibule en via de Galerij der Fantasievollen op audiëntie gaan bij de koning on de koningszaal

Hieronder staat de plattegrond van het paleis. Hier staan ook alle namen van de ruimtes waardoor we gaan tijdens her bezoek. Deze twaalf vertekken hebben de namen Vestibule, Galerij der Fantasievollen, Koningszaal, Observatorium, Panorama salon & balkon, Botanicum, Schatten Boudoir, Muziek salon, Helden Kabinet, Verborgen Fantasiedepot, Koningklijke Champagne Voorraad en als laatste Provisie Passage.

Lees ook:  Hier mag wel gerookt worden in het Sprookjesbos

Als laatste valt nog op het bord te lezen dat de overige ruimtes van de koningklijke familie en raadsleden privé zijn en niet toegankelijk voor het publiek. Deze vertrekken maken geen deel uit van het bezoek aan de koning.

Reacties

Related posts