Efteling 

Dansen op Efteling muziek in Amsterdam CS

Efteling muziek, je houdt er van of niet. Volgens de NS houden in ieder geval de hangjongeren niet van deze muziek. Daarom wordt er sinds dit voorjaar in de vroege ochtend en in de avond Efteling muziek gedraaid op het Amsterdam Centraal Station. Maar gelukkig zijn er ook veel liefhebbers van deze muziek en is er nu zelfs een heus Facebook evenement gestart. Het doel is om met zoveel mogelijk mensen te dansen op de vrolijke Eftelingdeuntjes op het station in Amsterdam.

Het dansfeestje vindt morgen plaatst vanaf 21:00 in de IJpassage. Op de Facebook evenementpagina is het volgende te lezen. “Een land, een taak: Hangjongeren verdrijven van Amsterdam centraal! En hoe kan dat beter dan op de melodieuze deuntjes van Efteling attracties. Kom dansen! Show your moves en heb lief!”

Lees ook:  Symbolica update: Paleis der Fantasie over zeven weken open (persbericht)

Inmiddels hebben al ruim 500 mensen aangegeven mee te komen dansen. Volgens een woordvoerster van de NS passen er een boel mensen in de IJpassage. Wil je meer weten over dit ludiek evenement, klik dan hier voor de Facebook pagina.

Reacties

Related posts