Efteling 

Bouwupdate van het nieuwe IJspaleis

Het duurt nog even voordat het 13 november is en de Winter Efteling weer van start gaat. Maar in de Efteling is men al wel druk bezig met de opbouw van het nieuwe IJspaleis. In deze nieuwe tent kunnen we straks schaatsen op een schaatsbaan die volledig zal worden vormgegeven als een bevroren paleisvijver.

Op de achtergrond staat het paleis van Sneeuwprinses Jelka en Vuurprins Kendrik. Onderin dit paleis vinden we straks een horecapunt voor een kop warme chocolademelk of erwtensoep. Via twee trappen aan de zijkant kunnen we naar een terras met uitzicht op de ijsbaan.

Op de bouwfoto’s is de basis van deze ijsbaan al goed te zien. Ook de eerste zaken van de inrichting vallen te spotten. Zo zijn de trappen naar boven al opgebouwd, samen met de rest van het geraamte voor het paleis. Ook zijn er al diverse andere decoraties geplaatst.

Lees ook:  Efteling wint prestigieuze prijs met Symbolica

Het IJspaleis is alleen geopend tijdens de Winter Efteling van 13 november 2017 t/m 31 januari 2018. Schaatsen zijn te huur voor € 4,50 per uur (borg € 10,00). Eigen schaatsen meenemen mag ook, met uitzondering van noren.

Reacties

Related posts