Efteling Symbolica 

Bouw report Symbolica week 49

Nu het gebouw van Symbolica ver gevorderd is en de binnenkant voor ons een grote verrassing blijft, zijn onze ogen nu gericht op de omgeving van de nieuwe Efteling attractie. Afgelopen week is er weer langzaam meer duidelijk geworden over de inrichting van de omgeving van Symbolica en dat dit afwijkt van de tekeningen die eerder bij de gemeente zijn ingediend.

Poorten
Deze week zijn er 2 poorten geplaatst in het buiten gebied van Symbolica. De eerste poort staat bij het vermoedelijke begin van de wachtrij en de tweede poort staat als toegangspoort richting Reizen/Ruig en Anderrijk op het wandelpad rechts naast Symbolica.

©Plaetjesmakers.nl

©Plaetjesmakers.nl

©plaetjesmakers ^sg

©Plaetjesmakers.nl

Wachtrij
Ook de ruimte waar wij straks met z’n alle uren mogen gaan staan wachten krijgt steeds meer vorm. Zowel met bomen en rotsen die nu op hun plaats gezet worden als ook de eerste paden die zichtbaar worden. Ook hierin lijkt het er sterk op dat er is afgeweken van de ingediende plannen bij de gemeente, hierdoor blijft het voor ons dus ook steeds een verrassing van wat gaat komen.

©Plaetjesmakers.nl

©plaetjesmakers ^sg

©plaetjesmakers ^sg

Buggystalling
Ook lijkt het er sterk op dat er is begonnen met de buggystalling. Het zal nu geen verrassing meer zijn dat ook deze anders word dan de eerdere tekening die wij hebben kunnen inzien. De buggystalling komt recht achter de pin-schatkist te liggen.

©Plaetjesmakers.nl

©plaetjesmakers ^sg

Klik hier voor meer bouwfoto’s van Symbolica

Reacties
Lees ook:  Nieuwe Symbolica souvenirs dit najaar

Related posts