Efteling Symbolica 

Bouw report Symbolica week 48

Afgelopen week is er weer veel gebeurd bij Symbolica. Zo zijn er voor het gebouw rondom funderingen gemetseld voor nieuwe Wonderwachters. Deze bijzondere lantarenpalen die ontworpen zijn door Henny Knoet zullen onderdeel worden van de afscheiding tussen de wachtrij van Symbolica en het plein en looppad. Of we hier straks de versie met zij-armen en extra lichtbollen of die zonder kunnen gaan zien is nog even afwachten

©Plaetjesmakers.nl

Wandelpad
Tevens zijn de stratenmakers druk bezig met het bestraten van het nieuwe wandelpad vanaf de Brink naar Anderrijk. Halverwege het nieuwe pad word er ook gewerkt aan een nieuwe poort die ‘s morgens vroeg de bezoekers moet tegenhouden het park te vroeg te betreden. Bij het eerste stuk van dit wandelpad vinden we ook weer nieuwe funderingen voor de Wonderwachters.

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
Lees ook:  Symbolica: Paleis der Fantasie

Toekomstig groen
Ondanks de koude temperaturen die op dit moment zelfs op of onder het vriespunt liggen wordt er ook al gewerkt aan het groenplan. Bij de toekomstige wachtrij en aan de achterzijde van Symbolica zijn de eerste bomen al geplaatst. Bij de wachtrij zijn al groenblijvende naaldbomen geplant en aan achterzijde zijn struikachtige bomen geplant.

©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
©Plaetjesmakers.nl
Reacties

Related posts