Efteling 

Boekpresentatie nieuw boek Raveleijn op 7 juni

Volgende week woensdag (7 juni) vindt de boekpresentatie van het nieuwe Raveleijnboek plaats in de Efteling. Paul van Loon presenteert rond 16:00 uur in de arena van Raveleijn zijn nieuwe boek ‘Raveleijn, de Bende van de Witte Veer’. Als abonnementhouder kan je ook aanwezig zijn bij deze boekpresentatie. Op vertoon van het abonnement krijgen abonnementhouders vanaf 15:30 toegang tot de tribune van Raveleijn. Let wel op, vol is vol.

Nadat het boek afgelopen jaren meermaals was uitgesteld wegens persoonlijke omstandigheden van Paul van Loon is het vanaf volgende week eindelijk te koop in de souvenirwinkels van de Efteling en de boekhandel. Het boek gaat €17,50 kosten

Lees ook:  Nieuw boek Raveleijn vanaf juni te koop

Het tweede boek van Raveleijn vertelt het verhaal over vreemde, wolfachtige wezens in de magische stad Raveleijn. De leden dragen wolvenmaskers. Overal waar deze bende geweest is, wordt een witte veer gevonden. Het volk spreekt over De Bende van de Witte Veer. Die naam alleen al roept angst op bij de mensen. Ook in de ‘echte’ wereld gebeuren vreemde dingen. Joost heeft koortsdromen. Schaduwen glijden door zijn kamer. En op het schilderij van de Poort naar Raveleijn gloeien ogen geel op… Wat is er aan de hand? Het ziet ernaar uit dat De Vijf weer in actie moeten komen, maar de Poort naar Raveleijn lijkt hermetisch gesloten.

Reacties

Related posts