Efteling 

Bijzondere prijzen te winnen voor Eftelingkenners

Ben jij een echte Eftelingkenner? Weet jij welke kleur de Volkswagen Kever van Jokie in de Duitsland-scène van Carnaval Festival heeft? In welk jaar het park haar 50-jarig jubileum vierde? Of weet jij hoe dat orgeltje van Heks heet? Doe dan mee met de tweede editie van de Efteling Pubquiz georganiseerd door de Vijf Zintuigen. Wie weet wint jouw team wel die fantastische Eftelingprijzen zoals de in beperkte oplage verkrijgbare Python moeren

In totaal is er plaatst voor 20 teams die die in het sfeervolle Victoriaans Theater (Carrouselpaleis) in acht rondes het tegen elkaar gaan opnemen. Muziek, attracties, sprookjes, entertainment, geschiedenis, een fotoronde, twee audiorondes… alles komt weer voorbij. Met deze keer ook nog een extra bonus puzzel-ronde! De drankjes, nootjes en vragen worden verzorgd; jij hoeft alleen maar gezelligheid en kennis over het park mee te nemen. De quiz is zodanig samengesteld dat iedereen evenveel kans maakt… zeker nu er bonuspunten te winnen zijn in de extra puzzelronde.

Lees ook:  Plaetjesmakers grote winnaar Efteling Pubquiz

Van de 20 teams zijn er al 15 ingeschreven, aanmelden kan nog tot 23 februari 2018. De deelname kost 13 euro per persoon, dit is inclusief consumpties. Als je wilt deelnemen en kans wilt maken op de bijzondere prijzen is enige haast nu geboden. Lees hier meer info over hoe je kan inschrijven (account op www.vijfzintuigen.nl vereist).

Reacties

Related posts