Efteling 

Bied mee op 65 uur in de Efteling

De jaarlijkse Serious Request actie van 3FM is vanavond weer begonnen. Frank van der Lende en Domien Verschuuren (bekend van de voice-over van de Baron 1898 making-of) sluiten zich een week lang op in het Glazen Huis zonder eten en drinken. De Efteling doet ook weer mee om geld in te zamelen.

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.

De Efteling stelt voor de hoogste bieder van de veiling 65 uur lang vermaak beschikbaar. Hij mag maximaal 4 vrienden meenemen. Het attractiepark biedt dit veilingsitem aan vanwege het 65-jarig bestaan volgend jaar. De Efteling stelt een 65 uur durend programma samen binnen de wereld van de Efteling op basis van je eigen wensen. Dit vindt plaats in februari of maart 2017. De exacte datum is nog onbekend.

Lees ook:  Nieuwe rijksvaandels in de Efteling

Het is niet voor het eerst dat de Efteling meedoet aan Serious Request. In 2014 kon er worden geboden op het eerste ritje in Baron 1898 en in 2015 kon er worden geboden op een uur lang exclusieve toegang tot het sprookjesbos.

Wil je meebieden? Ga dan naar de website van Serious Request.

 

Reacties

Related posts