Efteling 

Baron 1898 hoogste punt van Nederland volgens Britse krant

Nederland heeft zo’n gebrek aan hoogte dat het hoogste punt van het land achtbaan Baron 1898 in de Efteling moet zijn. Dit is te lezen in een artikel op de website van de Britse krant ‘The Telegraph’. In dit artikel geeft de krant tien goede redenen waarom voor de Britten Nederland het eerst volgende vakantiebestemming moet zijn. Gelukkig weten ze te melden dat het bestempelen van de duikachtbaan als hoogste punt van Nederland toch een leugen moet zijn.

Volgens de Britse krant heeft het themapark 100 kilometer ten zuiden van Amsterdam genoeg te bieden voor een compleet weekendje weg. Het mag duidelijk zijn dat de overzeese interesse voor het bijna 66 jarige pretpark in Kaatsheuvel steeds groter wordt.

Holland has such a lack of altitude that its highest point is actually the Baron 1898 roller coaster – which drops from 124ft at 56mph at Efteling (efteling.com), a theme park 65 miles south of Amsterdam in Kaatsheuvel. OK, that’s an utter lie – but this charming enclave can ably fill a weekend.
Telegraph.co.uk

Reacties
Lees ook:  Video: Nieuw entertainment tijdens de Winter Efteling

Related posts