Aliciana’s Kruidenkas bij Polles Keuken krijgt vorm.

      Geen reacties op Aliciana’s Kruidenkas bij Polles Keuken krijgt vorm.

De uitbreiding van Polles Keuken begint al vorm te krijgen. In September werd aangekondigd dat het overdekte gedeelte van het buitenterras dicht zou worden gemaakt. Zo kunnen gasten in de koude winterperiode ook lekker warm hun pannenkoek nuttigen.

*Klik op de pijlen of swipe opzij om door de foto’s te bladeren*

Op foto’s zien we de huidige situatie. In de afgelopen weken is er al een nieuwe betonnen vloer gegoten. Inmiddels is het zitgedeelte dichtgemaakt met houten panelen waarop we ook al decoratieve krullen kunnen spotten. Ramen en deuren zijn zelfs al geplaatst, zodat gasten nog naar buiten kunnen kijken.
In de zomerperiode kunnen de deuren open worden gezet zodat gasten op dat moment niet helemaal binnen hoeven te zitten.

De uitbreiding wordt “Aliciana’s Kruidenkas” genoemd. Aliciana’s is de oude toverfee van Symbolica. In haar Kruidenkas droogt en verbouwt ze de kruiden die in de paleiskeuken, Polles Keuken, van Symbolica worden gebruikt.

Het zitgedeelte wordt dus gethematiseerd naar een Kruidenkas waar we straks overal verschillende kruiden kunnen bewonderen. Zo hangen er bijvoorbeeld bosjes kruiden aan het plafond, staan er potten met gedroogde kruiden en natuurlijk geurige, verse kruiden. Op een tafeltje in de midden van de ruimte ligt straks Aliciana’s herbarium, een boek met gedroogde Symbolicaanse kruiden.

Vanaf begin december kunnen gasten al gebruik maken van Aliciana’s Kruidenkas.

Reacties