Efteling 

Albert Heijn komt met interactieve Efteling app

Vanaf 13 februari kunnen we weer sparen voor Efteling entreekaartjes met korting bij Albert Heijn. Tot 26 februari krijgt elke klant bij besteding van vijf euro een spaarzegel. Bij een volle spaarkaart met vier spaarzegels krijgt men tien euro korting op een Efteling entreekaartje. Eigenlijk niks nieuws vergeleken met vorige jaren. Echter, nieuw dit jaar is dat klanten nu thuis de Efteling kunnen beleven door middel van een speciale ‘Albert Heijn Efteling app’.

De app maakt gebruik van augmented reality (AR). Augmented reality betekent ‘toegevoegde realiteit’. Het is een live beeld van de werkelijkheid waaraan virtuele elementen worden toegevoegd door de app. Na het downloaden en openen van de speciale app klik je in het hoofdmenu op de rode ‘Start met scannen’ knop. Om de verhalen tot leven te brengen scan de Efteling-zegel of de achterkant van de spaarkaart. Tap vervolgens op het boek en selecteer het verhaal dat je wilt bekijken.

Er zijn maarliefst zeven verschillende Efteling-verhalen die je tot leven kan brengen. Dit zijn verhalen van onder andere Joris en de Draak, Raveleijn, Roodkapje, Langnek en Jokie. Elk verhaal heeft een voice-over die je meeneemt door het sprookjesachtige verhaal. Dit wordt ondersteunt door verschillende 2D elementen die ‘oppoppen’ vanuit het boek. Daarnaast komt in elk verhaal de hoofdpersoon/hoofdpersonen tot leven in 3D en kun je daarmee interacteren. Bij het downloaden van de app zijn 3 van de 9 ervaringen beschikbaar. Vervolgens komt er om de 2 dagen een nieuwe ervaring beschikbaar. Naast de Efteling-verhalen kunnen ook de 360º onrides van Baron 1898 en Joris en de Draak worden bekeken.

Lees ook:  Mattie en Wietze: Geboeid in de Efteling

Download vanaf zaterdag 11 februari de AH Efteling app in de App Store (IOS) of in de Google Play Store (Android). Voor een directe link of meer informatie kijk je op www.ah.nl/efteling.

001672734_001_HWE-Efteling-App-170124

001662038_003_HWE-Efteling-170124

AH Efteling spaarkaart 2017

Reacties

Related posts