Efteling Symbolica 

Achterzijde Symbolica toegankelijk voor publiek

Vandaag is de opening van Symbolica weer een stukje dichterbij gekomen. Aan de achterzijde van de nieuwe attractie zijn vandaag de bouwhekken rondom de rotsen en de waterval weggehaald. Hierdoor zijn er aan de gehele achterkant van het gebouw geen bouwhekken meer te vinden.

Verder is in het wachtrijgebied een tweede deel van de trap naar het paleis geplaatst en bij het boswandelpad is een heg naast het pad aangelegd, waardoor de wachtrij aan het zicht wordt onttrokken.

De eerste bouwwerkzaamheden aan Symbolica zijn bijna een jaar geleden op 11 januari 2016 gestart. De nieuwe attractie van de Efteling is geschikt voor het hele gezin. Het Paleis der Fantasie heeft een kostenplaatje van 35 miljoen euro en is daarmee de duurste attractie die de Efteling ooit gebouwd heeft. Na het betreden van het paleis ontdekken we de wondere wereld van Pardoes. De opening staat gepland voor de zomer van 2017. Volgens geruchten van Looopings wordt er gesproken binnen de Efteling dat 1 juli 2017 de openingsdatum is.

Lees ook:  Nieuwe televisieserie Sprookjesboom vanaf 22 april

img_3425

img_3461

img_3419

img_3462

Reacties

Related posts